Read More

Sharmi i jetës rurale

Modeli i jetës rurale – e ardhmja në Shqipëri është fshati. I pandotur, i pazhvilluar, i pazaptuar nga…
Read More

Na fal Kosovë!

Të dashur shqiptarë të Kosovës! Vazhdoni besoni në vlerat tuaja, në betejat tuaja për liri e demokraci e…
Read More

Një votë për parlament cilësor

Një votë për njerëzit jo për partitë. Një votë për një parlament cilësor! Jemi në 2021, në erën…
Read More

Propaganda, më e fortë se pandemia?

Propaganda është për demokracinë, njësoj si kërbaçi ne diktaturë, -thotë Noam Chomsky. Pandemia aktuale ka bërë që gjithë…
Read More

Teoria post-Covid19 që dua të besoj

Paralelisht me lajmet për pandeminë botërore, shumë organizata prestigjoze dhe media ndëkombëtare, nuk kanë nguruar të bëjnë krahasimet…