Mungesa e garës

Democracy not functioning… Kapitalizmi vetvetiu nxit një garë, ku të aftët përparojnë, shkollohen, bëjnë karrierë, pasurohen, ndërsa të…

Pa parti!

Pyetja më e sikletshme që bëhet rregullisht në këtë vend është: “Me ke parti je? Dhe kur përgjigjesh:…